Sacra Corona : Regulament

In jos

Sacra Corona : Regulament

Mesaj Scris de SukyDRW la data de Sam Feb 13, 2016 6:18 pm

Regulament intern:
Un mafiot trebuie sa aiba un vocabular decent atat fata de colegii sai din factiune cat si fata de cei din jurul lui. Glumele sunt permise pe [/f] sau pe chat-ul local in lipsa altor playeri in jur. Glumele proaste si limbajul vulgar asupra colegilor se sanctioneaza cu FWarn pana la demitere cu FactionPunish.
Ce se discuta pe [/f], ramane pe [/f]. Riscati FactionWarn sau chiar FactionPunish.
Cand liderul sau un membru cu rank mai mare va cere ajutorul sau va da un ordin sunteti obligati sa-l urmati. Sanctiune: FactionWarn.
Job-ul de 'Arms Dealer' este obligatoriu. Puteti lua alt job decat cu permisiunea liderului / subliderului. Sanctiune: Faction Warn.
Trebuie sa stati minim 14 zile in Sacra Corona Unita altfel veti fi demisi cu FP 40/40.
Cand luati un vehicul apartinand factiunii sunteti obligati sa anuntati pe [/f] si sa ii dati respawn dupa ce v-ati terminat treaba cu el. Sanctiune: FactionWarn.
Sunteti obligati sa purtati skin-ul corespunzator rank-ului vostru. Sanctiune: FactionWarn.
Inactivitatea mai mare de 3 zile duce la demitere cu FactionPunish.
Membrii care sunt prinsi ca folosesc aimbot / joypad / s0beit vor fi demisi cu 100/40 FP.
Limbajul vulgar fata de un coleg / factiune / lider este sanctionat aspru. Riscati FactionWarn / FactionPunish.
NU aveti voie sa stati AFK in timpul unui war, cine este prins, primeste FW. Daca nu puteti sa veniti la war, dati [/q].
Este interzisa postarea intre colegi. Daca un coleg ti-a gresit cu ceva vorbesti in joc cu liderul sau ii dai PM pe forum pentru rezolvarea problemei.
In timpul sedintelor trebuie sa fie liniste deplina. Este interzis sa vorbiti neintrebati sau sa dati mesaje. Sanctiune: FactionWarn.
Sunteti obligati sa donati 30.000 de materiale in fiecare sambata si sa postati pe forum la "EVIDENTA MATERIALE". | Sanctiune FactionWarn.
Dacă un civil vine la hq şi refuză să plece, acesta poate fi omorât.
Vehiculele factiunii nu se tuneaza si nu se vopsesc.Orice abatere de la aceasta regula va fi sanctionata cu Faction Warn.

Comportament si limbaj:
Se acorda Fwarn pentru jigniri usoare, gen " prost/nab/etc..."
La 2 avertismente verbale primiti FW.
Este interzis sa va certati pe [/f]. Certurile vor fi sanctionate dur.
Este interzis spam-ul indiferent de chat.
Este interzisa ironizarea sau batjocura oricarui jucator.
Jignirea liderului / subliderului va poate demite pe loc.


DeathMatch (DM) si DriveBy (DB):
Nu este permis DM-ul aiurea.
In cazul persoanelor care va ataca, strangeti dovezi si pe urma va aparati.
DriveBy este permis doar ca pasager si cu doar cu arme automate (ak47, M4, mp5) pe suspecti care se afla intr-un vehicul.
Nu este permis DriveBy-ul ca sofer sau fara sofer.
DeathMatch-ul este permis doar la war.

Reguli la war:
Cine nu asculta de organizator primeste FactionWarn, pana la demitere.
Cine merge umbla aiurea pe turf primeate FactionWarn, pana la demitere.
Cine omoara rivalii in afara zonei de war primeste FactionWarn. Exceptie se face in cazul in care rivalul fuge de pe turf de voi.
Mafiotii sunt obligati sa mearga la warurile proprii! Cine este prins ca nu respecta aceasta regula va primi FWarn pana la demitere.
Cine este prins ca abuzeaza de /takeguns risca FactionWarn sau demiterea cu FactionPunish, in functie de gravitate.
Daca un mafiot, dupa ce moare/omoara pe cineva, scrie ceva jignitor in chat, orice (ex: Aim, post, dau magie, sal, pa, etc) sau face un anim jignitor, risca FactionWarn.
Mafioţii nu au voie să urce pe o cladire inaccesibilă(pe care nu se poate ajunge pe jos). De asemenea, mafioţii nu au voie să ajungă pe o clădire accesibilă cu orice tip de vehicul, în timpul war-ului. Aceştia riscă ban 3 zile.
Este interzis sa faceti spawn kill. Exceptie este atunci cand o mafie dă /war pe hq-ul ei. In acest caz, este permis să se faca spawn kill pe mafia respectiva pentru a fi posibila eliminarea mafiei de pe teritoriu. (ex.: HQ 15th Avenue Families este detinut de Orleans Families. 15th Avenue Families da war pe teritoriul respectiv, Orleans Families are voie sa faca spawn kill pe 15th Avenue Families)
Daca un mafiot se lasa afk pe turf pentru a nu primi FAIL, acesta o sa primeasca FP 40/40.
Nu aveti voie in subteran, tunel sau pancarde la war, cine face acest lucru va primi FW.
War-urile se desfăşoară între orele 20-22 zilnic. Membrii rank 4+ au voie să dea /war DUPĂ PayDay-ul de la ora 20. Cine va da înainte va primi Faction Warn.
Dacă un mafiot într-o zi de war-uri acumuleaza în 3 waruri consecutive un scor negativ mai mare de 12 puncte liderul are dreptul de a îi acorda FactionWarn pe motivul: "Scoruri slabe la waruri"(ex. La primul war am făcut scor negativ -5,5 puncte, la al 2lea am făcut scor negativ 4,0 puncte, iar la al 3lea war consecutiv am făcut din nou -5,5 puncte scor negativ voi primi FactionWarn)

SukyDRW

Posts : 3
Join date : 13/02/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum